Het coachen van een team/ groep met behulp van paarden geeft een hoog rendement, doordat een paard meestal direct reageert op de groepsdynamiek en wat er onder de aandacht mag komen.

Ervaringsgerichte team- of groepscoaching werkt verhelderend en geeft ruimte en inzicht in processen en in ieders aandeel en plek in het geheel.  Met de verkregen inzichten kan men vaak direct aan de slag in werk- maar ook in privésituaties.


• Thema´s:  persoonlijk leiderschap, authenticiteit, grenzen stellen, je plek innemen, samenwerking, groepscohesie, bewust worden van ieders kwaliteit en rollen, doelen en verlangen, enzovoorts.


• Aantal: minimaal 5 en maximaal 20 deelnemers

• Duur: minimaal 2 en maximaal 4 uur

• Tarief: € 90 p.p. (excl. BTW). Dit is inclusief begeleiding (1 of 2 begeleiders), inzet van 1 of 2 paarden, hapje en drankje en exclusief bakhuur (€ 50) of eventuele lunch ((€ 10 p.p.).


Wil je op een originele manier invulling geven aan je verjaardag, familie-uitje, vrijgezellenfeest, of een andere gelegenheid? Sterk met paarden kan ook een compleet arrangement geheel naar wens voor je maken, inclusief hapjes en drankjes.


Neem contact op via telefoon of e-mail om de mogelijkheden te bespreken.